Az imagineeger.hu weboldal b√∂ng√©sz√©s√©vel √©s haszn√°lat√°val √Ėn kijelenti, hogy elolvasta √©s elfogadta a szolg√°ltat√°s haszn√°lat√°ra vonatkoz√≥ szerzŇĎd√©si felt√©teleket, adatkezel√©si elveket, √©s annak minden pontj√°val egyet√©rt.

Az al√°bbi szerzŇĎd√©s a s√©t√°ra val√≥ jelentkez√©s v√©gleges√≠t√©sekor l√©trej√∂n a weboldalt √ľzemeltetŇϬ†Gonin Bt. (Elad√≥) valamint a jelentkez√©st v√©gzŇĎ l√°togat√≥ (VevŇĎ) k√∂z√∂tt.


√územeltetŇĎi adatok:

  • C√©gn√©v:¬†GONIN Bt.
  • Sz√©khely: 1124 Budapest, Kiss J√°nos alt√°bornagy utca 55.
  • Ad√≥sz√°m: 21533691-2-43
  • SzerzŇĎd√©s nyelve: magyar
  • El√©rhetŇĎs√©g: info@imagineeger.hu
  • Telefon: +36-20-457-17-71

Szolgáltatás leírása

A weboldalon kultur√°lis v√°rosn√©zŇĎ s√©t√°kra √©s elŇĎad√°sokra lehet jelentkezni. A programok Eger k√ľl√∂nb√∂zŇĎ r√©szein ker√ľlnek megrendez√©sre, a honlapon feltŇĪntetett idŇĎpontokban. A programokon elŇĎzetes vagy helysz√≠ni regisztr√°ci√≥t k√∂vetŇĎen vehetn√©k r√©szt az √©rdeklŇĎdŇĎk.

A honlapon felt√ľntetett idŇĎpontokban a programok mindenk√©ppen elindulnak, f√ľggetlen√ľl a r√©sztvevŇĎk sz√°m√°t√≥l.

A felt√ľntetett √°rak brutt√≥ √°rak.


Regisztráció

A regisztr√°ci√≥ a honlapon kereszt√ľl a ‚Äús√©t√°ink‚ÄĚ men√ľpont alatt vagy a program indul√°si helysz√≠n√©n t√∂rt√©nhet meg. A honlapon t√∂rt√©nŇĎ regisztr√°ci√≥t k√∂vetŇĎen a VevŇĎ egy visszaigazol√≥ e-mailt kap ‚Äď az √°ltala megadott e-mail c√≠mre ‚Äď, amely a regisztr√°ci√≥ sor√°n megadott adatokat, a program idŇĎpontj√°t valamint a legfontosabb tudnival√≥kat tartalmazza. Ezzel a regisztr√°ci√≥ja v√©glegess√© v√°lik.

A regisztr√°ci√≥ nem k√∂telezi VevŇĎt a programon val√≥ megjelen√©sre √©s a r√©szv√©teli d√≠j kifizet√©s√©re.

A regisztráció menete a honlapon:

  1. Kattintson a s√©t√°ink men√ľpontra √©s v√°lassza ki az √Ėnnek tetszŇĎ programot, vagy a t√ļranapt√°r almen√ľt.
  2. A megjelenŇĎ idŇĎpontok k√∂z√ľl v√°lassza ki az √Ėnnek megfelelŇĎ d√°tumot, majd kattintson a mellette tal√°lhat√≥ ‚Äújelentkez√©s‚ÄĚ gombra.
  3. A felugró ablakban adja meg személyes adatait.
  4. A regisztr√°ci√≥ megerŇĎs√≠t√©s√©hez kattintson a jelentkez√©s gombra.

Amennyiben a regisztr√°ci√≥t k√∂vetŇĎen 24 √≥r√°n bel√ľl nem √©rkezik meg a visszaigazol√≥ e-mail az √Ėn √°ltal megadott e-mail c√≠mre, k√©rj√ľk, vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot az info@imagineeger.hu e-mail c√≠men.


Részvételi díj, fizetési feltételek

A programok k√ľl√∂nb√∂zŇĎ d√≠jszab√°s√ļak, melyeket minden esetben megtal√°lnak a program le√≠r√°s√°ban.

Az árak bruttó árak. A kedvezményes jegyet diákok, nyugdíjasok és pedagógusok vehetik igénybe a kedvezményre jogosító okmány helyszíni felmutatásával.

A r√©szv√©teli d√≠jat a helysz√≠nen, a s√©ta megkezd√©se elŇĎtt kell megfizetni. Egyedi esetben, k√ľl√∂n k√©r√©sre van m√≥d a r√©szv√©teli d√≠j √°tutal√°ssal t√∂rt√©nŇĎ kiegyenl√≠t√©s√©re, ennek menete minden esetben elŇĎzetes egyeztet√©st ig√©nyel.

Az aj√°nd√©kutalv√°nnyal rendelkezŇĎ, illetve b√°rmilyen m√°s m√≥don elŇĎzetesen megv√°ltott jeggyel (viszontelad√≥kn√°l v√°s√°rolt jegyek, stb.) a jogosultak helysz√≠ni d√≠jfizet√©s n√©lk√ľl vehetnek r√©szt az adott programon.

A részvételi díj megfizetésének hiányában Vásárló nem vehet részt a programon.


Ajándékutalvány

Aj√°nd√©kutalv√°ny v√°s√°rl√°s√°ra a honlapon kereszt√ľl, az erre kialak√≠tott fel√ľleten vagy szem√©lyesen ny√≠lik lehetŇĎs√©g.

Az aj√°nd√©kutalv√°nyok megv√°s√°rl√°s√°val egyidejŇĪleg VevŇĎ elfogadja az √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telekben foglaltakat.

Az aj√°nd√©kutalv√°ny ki√°ll√≠t√°sa t√∂rt√©nhet n√©vre sz√≥l√≥an, vagy ‚Äúbiank√≥‚ÄĚ utalv√°ny form√°j√°ban. Az utalv√°nyoknak lej√°rati ideje nincsen, b√°rmeddig √©rv√©nyesek, √©s szabadon felhaszn√°lhat√≥ak b√°rmely s√©t√°ra az aj√°nd√©kutalv√°ny √©rt√©khat√°r√°ig. Amennyiben az aj√°nd√©kutalv√°nyt egy, a v√©teli √°rn√°l dr√°g√°bb programra k√≠v√°nj√°k felhaszn√°lni, √ļgy az √°rk√ľl√∂nb√∂zet megfizet√©s√©vel erre lehetŇĎs√©g ny√≠lik. Amennyiben egy aj√°nd√©kutalv√°nyt az utalv√°ny √©rt√©k√©n√©l olcs√≥bb programon k√≠v√°nj√°k bev√°ltani, √ļgy ¬†p√©nzvisszafizet√©sre, j√≥v√°√≠r√°sra Elad√≥nak nincs m√≥dja.

Minden aj√°nd√©kutalv√°ny egyedi azonos√≠t√≥val ell√°tott, amely azonos√≠t√≥ n√©lk√ľl az utalv√°ny nem √©rv√©nyes √©s nem haszn√°lhat√≥ fel.


Elad√≥nak ‚Äď k√ľl√∂nleges esetben ‚Äď joga van √©rv√©nyess√©gi idŇĎt meghat√°rozni egyes utalv√°nyok eset√©ben.

Elad√≥ garant√°lja, hogy minden utalv√°ny felhaszn√°l√°s√°ra biztos√≠t lehetŇĎs√©get, ahhoz kellŇĎ sz√°m√ļ programot szervez.

Ez al√≥l kiv√©telt k√©pez, amennyiben Elad√≥ b√°rmilyen okb√≥l felf√ľggeszti vagy befejezi tev√©kenys√©g√©t.


Részvételi feltételek

A programokon mindenki a saj√°t felelŇĎss√©g√©re vehet r√©szt. 14 √©ven aluli gyermekek a programokon kiz√°r√≥lag sz√ľlŇĎi fel√ľgyelettel vehetnek r√©szt.

A programokon a minimum √©s a maximum l√©tsz√°m v√°ltoz√≥ lehet, de jellemzŇĎen 5 √©s 30 fŇĎ k√∂z√∂tt vehetnek rajta r√©szt a jelentkezŇĎk.

A programokon val√≥ r√©szv√©tel szigor√ļan tilos alkohol vagy m√°s tudatm√≥dos√≠t√≥ szer hat√°sa alatti √°llapotban.

A programokat ‚Äď a helysz√≠nek adotts√°gaira val√≥ tekintettel ‚Äď nem aj√°nljuk mozg√°skorl√°tozottaknak, idŇĎseknek, valamint azoknak akiknek b√°rmilyen s√ļlyos betegs√©gben szenvednek (pl.: sz√≠v- vagy √©rrendszeri betegs√©gek). K√©rj√ľk, hogy ilyen esetben a konkr√©t programr√≥l √©rdeklŇĎdjenek a megadott el√©rhetŇĎs√©geink valamelyik√©n.

A programok sor√°n esetlegesen elŇĎfordul√≥ s√©r√ľl√©sek√©rt, balesetek√©rt Elad√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get.

A programokra val√≥ jelentkez√©s ‚Äď b√°rmilyen form√°ban is t√∂rt√©nik ‚Äď a ¬†r√©szv√©teli felt√©telek elfogad√°s√°t is jelenti egyben.


El√°ll√°s joga

A jelentkez√©st k√∂vetŇĎen a program megkezd√©s√©ig VevŇĎnek joga van el√°llni a programon val√≥ r√©szv√©teltŇĎl. A r√©szv√©teli d√≠j megfizet√©s√©vel VevŇĎ v√©geleges√≠ti r√©szv√©teli sz√°nd√©k√°t, √≠gy Elad√≥ sem k√∂teles a r√©szv√©teli d√≠j visszafizet√©sre.


Adatkezelés

A regisztr√°ci√≥ sor√°n megadott szem√©lyes adatokat Elad√≥ harmadik f√©lnek semmilyen k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt nem adja ki, valamint a megadott adatokat ‚Äď k√ľl√∂n enged√©ly n√©lk√ľl ‚Äď m√°s c√©lra nem haszn√°lja fel.

A honlapon található írásbeli és képi tartalmak Eladó kizárólagos tulajdonát képezik így azok bármilyen felhasználása, másolása, sokszorosítása jogi következményeket vonhat maga után.


Egyéb rendelkezések

A programok sor√°n t√∂rt√©nŇĎ esetleges lop√°sok√©rt, elveszett, megrong√°l√≥dott t√°rgyak√©rt, valamint szem√©lyi s√©r√ľl√©sek√©rt, balesetek√©rt Elad√≥ nem v√°llal felelŇĎss√©get.

A s√©t√°k sor√°n – alkalmank√©nt – Elad√≥ vagy megb√≠zottja f√©nyk√©peket, videofelv√©teleket k√©sz√≠thet, melyek k√©sŇĎbbiekben saj√°t c√©lj√°ra felhaszn√°lhat. A felv√©teleken szereplŇĎ szem√©lyek a s√©t√°ra val√≥ jelentkez√©s√ľkkel elfogadj√°k ezt, tov√°bbi hozz√°j√°rul√°sukat Elad√≥ nem k√∂teles kik√©rni.

Vis major esetekben (betegs√©g, √°rv√≠z, f√∂ldreng√©s, egy√©b term√©szeti katasztr√≥f√°k, stb), amennyiben a szolg√°ltat√°s meghi√ļsul, az Elad√≥t semmilyen felelŇĎss√©g nem terheli, tov√°bbi idŇĎpontokat hirdet meg, amelyekre VevŇĎknek √ļjra sz√ľks√©ges jelentkezni√ľk.


A fentiekben meg nem határozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadóak.Budapest, 2017.05.15.


az ImagineBudapest csapata

¬†¬†(k√©pviselŇĎ: K√°ldi Emese)