Az ajándékutalvány, amelyet itt megrendelhet, nem csupán egy darab papír. Valójában Eger egy kis részlete, melyet – nagy valószínűséggel – már sokszor látott, de eddig talán igazából nem vett szemügyre. Az ImagineEger azért jött létre, hogy Eger sokat látott, ám mégis rejtőzködő szépségeit, elfelejtett történeteit, valaha volt lakóit, sorsukat, szokásaikat felkutassa, és egy-egy izgalmas téma köré felfűzve másfél-kétórás gyalogos sétán bemutassa.

Jelenleg három különböző sétaútvonal közül választhat – a sétautalvány bármeddig beváltható. Beváltásukhoz annyit kérünk csupán, hogy a megajándékozott látogasson el honlapunkra, és regisztráljon a Neki megfelelő időpontra. Ezután nem lesz más dolga, mint a kiválasztott séta elején a vezetőnek bemutatni az utalványt, és elindulni a felfedező úton, melyhez nagyon jó szórakozást kívánunk!

Megrendelő neve:*
Megrendelő e-mail címe:*
Megrendelő telefonszáma: (nem kötelező)
Kézbesítés módja:

Postázási cím:
Megjegyzés:
Megrendelni kívánt utalványok:
(kérjük adja meg, hogy melyik típusú utalványból,
hány darabot szeretne rendelni)
    – Tematikus séta (normál áron) db utalvány.
    - Tematikus séta (kedvezményes áron) db utalvány.
    - Gasztro séta (normál áron) db utalvány.
    - Gasztro séta (kedvezményes áron) db utalvány.

Elolvastam és elfogadom az ÁSZF-ben foglalt feltételeket*

Szeretném, hogy az ImagineEger a számomra hírlevelet küldjön


Hasznos információk:

 • Az ajándékutalvány bármeddig beváltható, érvényességi idejét nem veszíti el!
 • “tematikus” sétáinkon beváltható ajándékutalvány ára 2500,- Ft (Nyugdíjasoknak, diákoknak és pedagógusoknak – az érvényes igazolvány túrán történő felmutatásával – 2200,- Ft.) Ezek a sétáink 2-2,5 óra hosszúságúak.

Jelenleg elérhető “tematikus” sétáink:

 • Szerelem az egri csillagok alatt – romantikus városi séta Eger évszázados történetén át
 • Eger tűzön-vízen át – egy festői kisváros kalandos története
 • “gasztro” sétáinkon beváltható ajándékutalvány ára 3900,- Ft (Kedvezményes ára:  3200,- Ft.) Ezek a sétáink 2,5-3 óra hosszúságúak és minden esetben tartalmaznak kóstolókat.

Jelenleg elérhető “gasztro” sétáink:

 • Terítéken Eger – gasztrotörténeti séta sok finomsággal
 • Az olcsóbb utalványok minden esetben felhasználhatóak a drágább programokra a különbözet megfizetésével. A drágább utalványok olcsóbb programokon való felhasználása esetén sajnos nem áll módunkban pénzt visszatéríteni.
 • Amennyiben nagyobb mennyiségben vásárolna utalványt, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben!
 • Postai kézbesítés esetén a megrendelt utalványok ellenértékét – a kézhezvételt követően 8 napon belül – átutalással, vagy vásárláskor a honlapunkon keresztül bankkártyás fizetéssel kérjük rendezni.
 • Postai kézbesítés esetén az utalványok mellett, csatolva küldjük a számlát. Kérjük, amennyiben közvetlenül a megajándékozott címére szeretnék küldeni az utalványt, úgy a megjegyzés rovatban adják meg a címet, ahová a számlát postázhatjuk.
 • Az utalványok személyes átvételére az alábbi címen van lehetőség, hétköznapokon 9-17h, szombaton 10-14h között:  1053 Budapest, Királyi Pál utca 18.

Kérjük, amennyiben bármilyen kérdése vagy problémája van, forduljon hozzánk bizalommal: info@imagineeger.hu.

Szeretettel várjuk!

az ImagineEger csapata